Kompetancer og referancer

Vi har nogen sider vi kan vise frem som :

Ethology Institut Cambridge
etologi.dk
Comet Computer ApS
Mariannes tanker
Midnight Butterflies
Vores egen

På Ethology Institut Cambridge er lavet child theme til templaten, der er specialudviklet 15 plugins, til styring af uddannelser, statistik, customized bruger profil, der er udviklet 5 nye posttyper, et betalingssystem og 2 dashboard widgets. Mere er under udvikling til den side.

Siden bliver desuden vedligeholdt med backup  og server monitorering.

etologi.dk den er sikret gennem serversikkerhed og forskellige interne sikkerheds tiltag, temaet er tilpasset noget i forhold til det oprindelige downloadede tema. Siden vedligeholdes med sikkerhedsopdateringer og backup, og vi er i en process med at specialudvikle et tilmeldingssystem.

Comet Computer, der er lavet en template, special widget til billedvisning i sidebaren, men det er en visitkort side først og fremmest. Siden bliver vedligeholdt med opdateringer og jævnlig backup.

Mariannes  tanker er en personlig blog for forfatteren Marianne Joensen, der er udviklet childtheme og så er der udviklet et enkelt plugin til statistik, siden vedligeholdes med opdatering og server monitorering.

Midnight Butterflies var oprindeligt en side lavet i Joomla, ejeren har senere skiftet til one.coms interne webbuilder, men beholdt designet. Vi har ikke med siden at gøre mere, men jeg synes at designet er så godt at det fortjener at blive vist frem stadig.

J.S. IT & Software står naturligvis selv for siden her, dens forskellige effekter er 100% css, og siden er primært visitkort, kort introduktion og “legeplads” når tiden er til enten blog eller css sjov 🙂

Derudover har vi i år udviklet et lager tælle system for barcode readers, et android tidstagnings system til cykel løb, og arbejder på et system til genbestilling af varer ved kontaktløs læsning. Vi har udviklet et system til automatisk at tage billeder fra webcam.

Der arbejdes løbende på en telefonserver løsning, et booking system og et streaming media server system.

Vi vedligeholder og serverhoster adskillige websider, samt er medudviklere på en del.

Og vi bliver brugt til konsulentarbejde også.