Kompetancer og referancer

Vi har nogen sider vi kan vise frem som :

Ethology Institut Cambridge
etologi.dk
Sexolog She
Westcoast Sailing

Vores egen

På Ethology Institut Cambridge er lavet child theme til templaten, der er specialudviklet 15 plugins, til styring af uddannelser, statistik, customized bruger profil, der er udviklet 5 nye posttyper, et betalingssystem og 2 dashboard widgets. Mere er under udvikling til den side.

Siden bliver desuden vedligeholdt med backup  og server monitorering.

etologi.dk den er sikret gennem serversikkerhed og forskellige interne sikkerheds tiltag, temaet er tilpasset noget i forhold til det oprindelige downloadede tema. Siden vedligeholdes med sikkerhedsopdateringer og backup, og vi er i en process med at specialudvikle et tilmeldingssystem.

Sexolog She er udviklet som child theme til et premium tema, alt vedligeholdelse gennem J. S. Software.

Westcoast Sailing var et bestillingsarbejde, men som det ind imellem sker (heldigvis sjældent) ønskede kunden ikke siden da den var færdig. Men vi har beholdt den som "showcase"

J.S. IT & Software står naturligvis selv for siden her

Derudover har vi i år udviklet et lager tælle system for barcode readers, et android tidstagnings system til cykel løb, og arbejder på et system til genbestilling af varer ved kontaktløs læsning. Vi har udviklet et system til automatisk at tage billeder fra webcam.

Der er blevet udviklet en del rene php mod både MSSQL og MySQL database servere. Ofte er disse systemer intranet og kan derfor ikke vises frem. Andre er udviklet som delprojekter for et bureau, og kan heller ikke vises frem.

Der arbejdes løbende på en telefonserver løsning, et booking system og et streaming media server system. Der er udviklet et simpelt WebRTC system som skal implementeres i løbet af 2019.

Vi vedligeholder og serverhoster adskillige websider, samt er medudviklere på en del.

Og vi bliver brugt til konsulentarbejde også.linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram